Σχετικά με εμάς

Αγαπάμε τη ζωή! Και θέλουμε να την κάνουμε καλύτερη. Εξού και το domain του site (www.forbetterlife.eu). Λίγο με τον ένα τρόπο, λίγο με τον άλλο αυτό στοχεύμε. Χρειάζονται μερικά πράγματα λοιπόν για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη και κάποια από αυτά είναι η καλή διατροφή και η περιποίηση του εαυτού μας. Σχετικά με αυτή την ιστοσελίδα-κατάστημα ο σκοπός μας δεν είναι απλά το κέρδος. Θέλουμε αυτό που εμείς ψάξαμε, πειραματιστήκαμε, γευτήκαμε και είδαμε ειλικρινά εκπληπτικά αποτελέσματα, να το προτείνουμε και να το μοιραστούμε μαζί σας.

Και εξηγούμε πιο συγκεκριμένα : Σχετικά με τη διατροφή αρχικά, καθώς μας βομβαρδίζουν με πληροφορίες του τι πρέπει να τρώμε και τι να αποφεύγουμε πρέπει να πούμε ότι μερικά από αυτά είναι τελικά αληθινά, άλλα είναι σχετικά και άλλα εντελώς λάθος. Από την πλευρά μας θα μιλήσουμε εντελώς πρακτικά δίνοντας αρχικά την γενική κατεύθυνση : Αποφεύγουμε τις επεξεργεργασμένες-τυποποιημένες τροφές γιατί απλά καταστρέφουν την υγεία μας σωματική αλλά και ψυχική. Και παράλληλα επιλέγουμε φυσικές ανεπεξέργαστες ή και ποιοτικά επεξεργασμένες τροφές . Βέβαια υπάρχουν και κάποιες τροφές που από μόνες τους είναι κεφάλαια ολόκληρα.

Τα τελευταία χρόνια ακούμε και διαβάζουμε για τις λεγόμενες υπερτροφές (superfoods). Πράγματι αρκετές από αυτές είναι ικανές να εκτοξεύσουν την υγεία μας αλλά και κατ' επέκταση την εικόνα μας προς το καλύτερο.

Αυτό που συστήνουμε με βεβαιότητα είναι ότι τα ποιοτικά τσάγια (όσο το δυνατό υψηλότερης ποιότητας-grade) βελτιώνουν την υγεία μας , τη σιλουέτα μας , τις ιατρικές μας εξετάσεις και είναι ακόμα ένας ισχυρότατος σύμμαχος να συνεχίσουμε την σωστή διατροφή σε βάθος χρόνου που αναφέραμε πιο πάνω. Σίγουρα είναι οι κορυφαίες υπερτροφές. Όλα τα τσάγια ;

Υπάρχουν διαβαθμίσεις σ' αυτά αλλά σίγουρα όλα τα ποιοτικά τσάγια είναι υπερτροφές. Γι' αυτό το

λόγο λοιπόν επιλέγουμε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα από κάθε κατηγορία σε όσο το δυνατό χαμηλές τιμές.

Και επίσης η περιποίηση του σώματος μας : Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής λένε. Για αυτό προσφέρουμε τα καλύτερα καλλυντικά . Τα περισσότερα επώνυμα καλλυντικά είναι συνθετικά ή έστω εν μέρει συνθετικά. Ότι είπαμε παραπάνω για την τροφή τα ίδια ισχύουν και για την εξωτερική περιποίηση του προσώπου και σώματος. Τα συνθετικά-χημικά καλλυντικά σταδιακά καταστρέφουν το δέρμα ,τα μαλλιά άρα και την εικόνα μας. Και από την άλλη, άλλα καλλυντικά τα οποία είναι εν μέρει φυσικά συνήθως δεν είναι αποτελεσματικά. Αυτό είναι κοινό ''μυστικό'' όλων εκείνων που προτιμάνε τα συνθετικά επειδή εκ πρώτης όψεως είναι πιο δραστικά. Εμείς επιλέγουμε και προωθούμε 100% φυσικά καλλυντικά (το εννούμε 100%) που όμως είναι εντυπωσιακά αποτελεσματικά! Σε κάθε περίπτωση βέβαια η δοκιμή του χρήστη αποδυκνείει του λόγου το αληθές. Έχουμε μηδενικές παρενέργειες και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Τέλος να πούμε ότι δεν σταματάμε να ψάχνουμε τα καλύτερα για σας αλλά και όλους μας ,τροφές, καλλυντικά και άλλα. Σας ενημερώνουμε πάντοτε με στόχο την καλυτέρευση της ζωής σας. Πάντα στη διάθεσή σας!

Με εκτίμηση

οι συντελεστές του forbetterlife.eu